Klub prijatelja UNICEF-a

Klub prijatelja UNICEF-a čine posvećeni pojedinci poput Vas, kao i predstavnici poslovnog sektora, koji svojom solidarnošću i plemenitošću stvaraju bolje uslove za život dece u Srbiji.

Detinjstvo svakog deteta predstavlja slagalicu. Samo ako se slože svi njeni delovi – ishrana, obrazovanje, zdravstvena zaštita, podsticajna i bezbedna sredina, zaštita od nasilja – dete će moći da se razvije i izraste u srećnu, uspešnu i produktivnu osobu.

U Srbiji se broj stanovnika smanjuje i dece je sve manje, a još uvek nedopustivo velikom broju i dalje nedostaju delovi te slagalice.

Tek polovina dece u Srbiji pohađa predškolske programe u uzrastu od tri do pet godina, 20% domaćinstava u našoj zemlji nema nijednu dečiju knjigu, mnoga deca su pothranjena, ne završavaju ni osnovnu školu, izložena su diskriminaciji, često su žrtve nasilja i zlostavljanja, a značajan broj je razdvojen od porodica i živi u sistemu socijalne zaštite.

Otvaranjem trajnog naloga u bilo kojoj banci ili putem internet bankarstva, odnosno automatskom naplatom Vaše kreditne kartice, i Vi možete da pomognete UNICEF-u u stvaranju boljeg sveta za našu decu.

Pridružite nam se i Vi i svojom prijavom i već danas postanite deo zajednice koja ulaže u sadašnje i buduće generacije.

Saša ĐorđevićNovak Đoković

1. prijavite se

Prijavite se i postanite deo zajednice koja raste. Redovnim mesečnim donacijama doprinosite da se stvori bolji svet za svako dete.

3. bedž

Dobijate bedž Kluba prijatelja UNICEF-a koji možete postaviti na svoj sajt i time motivisati druge pojedince i firme da se priključe Klubu.


Poslednje vesti