Klub prijatelja UNICEF-a

Poslušajte šta kažu naši redovni donatori o tome koliko njima znači članstvo u Klubu prijatelja UNICEF-a i zašto su istrajni u svojim namerama da utiču na bolju budućnost dece!

Darinka Popović

„Ja sam ponosni član Kluba prijatelja UNICEF-a i priključila sam se upravo ovom Klubu, jer želim da pomognemo svim programima koji se tiču naše dece, za bolju budućnost naše dece, na suštinskim promenama. Ovim putem bih želela da apelujem na sve mlađe ljude, na mlađu generaciju da takođe stvore svest i da svi zajedno učestvujemo u tome. Kada bi svako od nas donirao bar malo, to bi za našu decu značilo mnogo.“, izjavila je redovna donatorka UNICEF-a Darinka Popović.

Vasilije Isajev

„Svi mi sebe dugujemo nekoj deci, budimo potomci da bi bili preci“. Hvala UNICEF-u u ime sve dece sveta što postoji“, izjavio je redovni donator UNICEF-a u Srbiji, profesor Vasilije Isajev.

Ljiljana Vesović

„Ja sam član UNICEF-a godinama, jer volim sve ljude sveta, svu decu sveta, sva živa bića i planiram da se što više ljudi uključi u ovaj pokret i materijalnom pomoći i više još emocionalnom pomoći svojim najbližima.“, izjavila je redovna donatorka UNICEF-a Ljiljana Vesović.

Saša Jovanović

„Osetio sam potrebu da ono što sam ja imao u svom detinjstvu, omogućim i drugoj deci. Meni su moji roditelji omogućili da imam solidno obrazovanje, znam da mnoga deca u svetu nemaju tih mogućnosti i to je moj mali doprinos tome da svi imamo makar neke slične mogućnosti“, izjavio je redovni donator UNICEF-a u Srbiji Saša Jovanović.

Zagorka Klisarević

„Ja smatram da su deca najveće blago jedne zemlje i da im treba pružiti šansu da se razvijaju, da uče, da studiraju i zbog toga sam se učlanila u Klub prijatelja UNICEFa, jer ova zemlja stvarno vapi za našom pomoći i treba svi da se uključimo da pomognemo da deca budu zdrava i obrazovana.“, izjavila je redovna donatorka UNICEF-a Zagorka Klisarević.