Pošaljite SMS

„Pokušavao sam da saznam na raznim stranama ko ima moć da promeni svet, sve do trenutka kada sam utvrdio da sam to možda ja.”

Frederic Beigbeider

Priključite se Klubu prijatelja UNICEF-a, zajednici ljudi koji brinu o deci i učestvuju u stvaranju uslova da svako dete ima srećnije detinjstvo.

Stanovništvo Srbije stari. Samo 17,6% stanovnika je mlađe od 18 godina. Zato su deca posebno dragocen kapital nacije i neophodna im je sva naša pažnja i podrška u pogledu razvoja, zdravlja i bezbednosti, i to od najranijeg detinjstva.

Naša rešenja su sveobuhvatna – protežu se od deteta do porodica, zajednica i nacija. Mi smo tu da pomognemo pre rođenja, tokom detinjstva do odrastanja, i tako do sledeće generacije dece.

Zajedno ćemo poboljšati da zdravstvene usluge stignu do svakog deteta, da deca pohađaju vrtiće, da kvalitetno uče, da žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare sve svoje potencijale.

Mali gestovi posvećenosti i saosećanja predstavljaju velike korake ka boljem društvu i boljem životu za mnogu decu suočenu sa teškoćama.

Slanjem SMS poruke sa „100“ ili „200“ na broj 9656 donirate 100 ili 200 dinara UNICEF-u i pristajete da se Vaš mesečni račun zadužuje za 100 ili 200 dinara.

Mesečne donacije možete obustaviti u svakom trenutku slanjem SMS poruke STOP na 9656. Cena poruke je 0 dinara.

Važi za korisnike Telenor, MTS i Vip mreže