Štrumpfovi i UNICEF za srećniji, mirniji i ravnopravniji svet

KZS povodom premijere crtanog filma „Strumpfovi: Skriveno selo“,

UNICEF i Con film

Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji

Ekipa sinhronizacije:

Dragan Vujic Vujke – reditelj sinfronizacije i Gargamel

Bojan Boki Peric – Kefalo

Tamara Aleksic – Strumpfeta

Bioskop Cineplexx USCE Shopping Cente

Beograd 16. 03. 2017.

©UNICEF Serbia/2017/Shubuckl

Beograd, 16. mart 2017. – Danas je u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen novi, treći po redu, nastavak legendarnih Štrumpfova.

Štrumpfovi, jedni od najpopularnijih animiranih likova svih vremena, ponovno stižu na velika platna, a premijera filma Štrumpfovi: Skriveno selo će se održati u bioskopu Cineplexx Delta City 19. marta 2017.

Štrumpfovi, popularni animirani likovi, ove godine su udružili snage sa Fondacijom UN i UNICEF-om kako bi uticali na svest dece, mladih i njihovih porodica da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

„Upravo zbog svoje velike popularnosti, veliko nam je zadovoljstvo što su Štrumpfovi postali deo kampanje MALI ŠTRUMPFOVI, VELIKI CILJEVI. Kampanja je osmišljena tako da podstakne ljude da se informišu i podrže 17 Ciljeva održivog razvoja koje su 2015. godine prihvatile sve 193 članice Ujedinjenih nacija“, izjavio je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji.

Dragana Gaga Tešić, izvršna direktorka distributerske kuće Con film naznačila je da je velika privilegija što je Beograd jedan od 193 grada u kojem se premijera filma organizuje sa UNICEF-om.

Dragan Vujić Vujke, reditelj sinhronizacije, je rekao da kao i sve animirane filmove poslednjih deset godina i ovaj ćemo u domaćim bioskopima moći da gledamo u sinhronizovanoj verziji. Naglasio je da je veliki broj domaćih glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji prava retkost i da je siguran da će film ispuniti visoka očekivanja publike, kao i da je ubeđen u kavlitet filma.

Tamara Aleksić, koja je glas pozajmila Štrumpfeti, izjavila je da je uživala dok je radila sinhronizaciju, da je gledala da što više vremena provede u studiju.

Bojan Boki Perić sinhronizovao je Kefala, štrumpfa sa naočarima. Rekao je da jedva čeka da svi vide novi nastavak filma kojim je on oduševljen i da je ubeđen da je to film za sve generacije, da će u njemu uživati i Veliki i Mali Štrumpfovi.

Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio i veliki broj ličnosti iz javnog života, poput Sandre Perović, Vladimira Jelića, Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića, Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina.

Updated: 16 марта 2017
  • Share