UNICEF čestitke i pokloni

Beograd, 1. decembar 2017 – Novogodišnji praznici su vreme darovanja, ljubavi i dobrote u kome mislimo na sve koji su nam dragi. UNICEF-ovi pokloni i čestitke objedinjuju sve praznične snove, jer nisu samo vesnici radosti i ljubavi za one koji ih primaju, već prihod od njihove prodaje znači i pomoć deci kojoj je ona neophodna.

Stotine miliona ljudi su tokom proteklih 68 godina, od kada se prvi put pojavila UNICEF čestitaka, poslali ovaj simbol solidarnosti sa decom.

Ovogodišnja UNICEF-ova kolekcija sadrži bogat izbor čestitki i poklona koje su tradicionalni znak pažnje prema svima kojima ih šaljete i darujete. Šta god da izaberete, obradovaće Vaše poslovne partnere, koleginice i kolege, prijatelje i članove porodice.

UNICEF-ove čestitke i poklone možete kupiti u knjižarama Vulkan, Delfi, Službeni glasnik, Giunti, Global Press prodajnim radnjama i kioscima, Beoizlog, u poštama širom Srbije, kao i u IKEA prodavnici.

Kupovinu možete izvršiti i putem sajta www.unicefcestitke.rs, ili poručiti putem telefona na sledeće brojeve: 011/4140-968 i 011/4140-969.

Posebnu pogodnost za podršku UNICEF-u obezbedili su Gigatron i Samsung. Kupovinom bilo kog modela Samsung telefona u Gigatron prodavnicama, dobijate UNICEF-ov bežični punjač. Ovaj gest solidarnosti sa decom Srbije, podržao je i UNICEF-ov ambasador Aleksandar Saša Đorđević.

Ažurirano: 01. 12. 2017.
  • Share